Πελάτες ΑΜΕΑ

Προσαρμοστικες συσκευες οδεγησης

Η National δεσμεύεται να παρέχει μια σειρά προσαρμοστικών συσκευών οδήγησης για τους πελάτες μας με αναπηρίες. Οι προσαρμοστικές συσκευές οδήγησης περιλαμβάνουν τα χειριστήρια χειρός, τους επιταχυντές του αριστερού ποδιού, τους περιστρεφόμενους κοχλίες και τα διαλυτικά πεντάλ. Τέτοιες συσκευές είναι διαθέσιμες χωρίς επιπλέον χρέωση.

Ενώ η National θα χρησιμοποιήσει τις προσπάθειες καλής πίστης για να ανταποκριθεί στα αιτήματα για οχήματα με χειριστήρια χειρός, επιταχυντές αριστερού ποδιού, περιστρεφόμενα ποδαράκια ή επιταχυντές πεντάλ, μόλις χρειαστεί, απαιτούνται ειδοποιήσεις έως και δύο έως τριών εργάσιμων ημερών για οχήματα εξοπλισμένα με Adaptive Driving Συσκευές ανάλογα με την τοποθεσία του υποκαταστήματος όπου ζητείται το εν λόγω όχημα. Ωστόσο, σε μερικές μεγάλες τοποθεσίες αεροδρομίων, οχήματα εξοπλισμένα με προσαρμοστικές συσκευές οδήγησης ενδέχεται να είναι διαθέσιμα με προειδοποίηση 8 ή 24 ωρών μόλις. Τα προαναφερθέντα χρονικά πλαίσια υποβάλλονται σε καθυστερήσεις πέρα από τον εύλογο έλεγχο της National.

Αναπληρωτες Οδηγοι

Οι πελάτες με αναπηρίες που δεν διαθέτουν άδεια οδήγησης μπορούν ακόμα να νοικιάσουν με την Εθνική όταν συνοδεύονται από αναπληρωματικό οδηγό ο οποίος έχει έγκυρη άδεια οδήγησης. Ισχύουν ελάχιστοι περιορισμοί ηλικίας και άλλα κανονικά προσόντα ενοικίασης, αλλά δεν υπάρχει πρόσθετη χρέωση για τον αναπληρωτή οδηγό και ο αναπληρωτής οδηγός δεν χρειάζεται να παράγει πιστωτική κάρτα ή να απαιτηθεί με άλλο τρόπο για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις χρηματοοικονομικής αναδοχής.

Καντε κρατηση

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να κάνετε κράτηση καλέστε στο Εθνικό Κέντρο Κρατήσεων στο (888) 273-5262. Η Εθνική δέχεται κλήσεις αναμετάδοσης. Κωφούς ή δυσκοίς χρήστες συσκευών TTY, καλέστε (800) 328-6323.

Εξυπηρετηση Πελατων

Για ερωτήσεις εξυπηρέτησης πελατών σχετικά με πελάτες με ειδικές ανάγκες, καλέστε (888) 273-5262, στείλτε μας email ή TTY μας στο (800) 328-6323.