Ενοικίαση αυτοκινήτου :: Ελλάδα

Υπάρχουν 33 τοποθεσίες ενοικίασης αυτοκινήτου National :: Ελλάδα

Η σημαντική τουριστική κίνηση της Ελλάδας οδηγείται εν μέρει από την περιέργεια για τον μύθο και την ιστορία των μυριάδων νησιών του Αιγαίου και του Ιονίου. Ο καιρός είναι ηλιόλουστος και τα νερά ζεστά και καθαρά. Με φθηνή ενοικίαση αυτοκινήτου από την National Car Rental, μπορείτε να απολαύσετε μοναδική κουζίνα και να επισκεφθείτε πολλά αξιοθέατα, τόσο αρχαία όσο και μοντέρνα.

ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Οποιαδήποτε ελληνική περιοδεία πρέπει να περιλαμβάνει την Ακρόπολη, τον τον αρχαίο ναό της Αθηνάς, που τώρα αποτελεί πόλο έλξης για όλη την Αθήνα. Αξίζει να επισκεφθείτε ακόμα και την πιο απομακρυσμένη γωνιά του αρχαίου ναού, με οδηγούς που μιλάνε για ιστορίες θεών και ήρωες, συνώνυμα πλέον με τον ελληνικό πολιτισμό. Μια μικρή βόλτα στα νησιά είναι υποχρεωτική, και η διαχείριση των ημερήσιων εκδρομών είναι πολύ πιο εύκολη με μια ενοικίαση αυτοκινήτου από την National Car Rental για να φτάσετε στο πλοίο εγκαίρως και να κρατήσετε το κόστος φτηνό. Μερικά από τα πιο δημοφιλή νησιά είναι η Μύκονος, ο λοφώδης Πόρος και η αμμώδης Αίγινα. Αν και είναι ορατός από τα 100 χιλιόμετρα μακριά σε μια καθαρή μέρα, θα πρέπει επίσης να βρείτε τον χρόνο για να επισκευθείτε τον Όλυμπο, το μυθικό σπίτι των θεών.

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Αν και είναι αδύνατο να οδηγήσετε σε όλα τα νησιά της Ελλάδας, με την φθηνή ενοικίαση αυτοκινήτου της National Car Rental, δεν υπάρχει σχεδόν καμία απρόσιτη περιοχή στην ηπειρωτική Ελλάδα. Δεδομένου ότι υπάρχουν πολλοί σταθμοί ενοικίασης αυτοκινήτων, μπορείτε να είστε ευέλικτοι σχετικά με τους προορισμούς και τις δραστηριότητες που σχεδιάζετε. Οι επιλογές ποικίλουν από φιλικές προς την οικογένεια αποδράσεις στην παραλία στην Πελοπόννησο μέχρι ρομαντικές εκδρομές στο πολύχρωμο λιμάνι της Πάργας και πολλά άλλα. Η Ελλάδα διαθέτει μια ποικιλία καταλυμάτων, συμπεριλαμβανομένων των βιλών, των διαμερισμάτων και των δωματίων, και μπορείτε να δοκιμάσετε πολλά ενώ ταξιδεύετε, γνωρίζοντας ότι η βραβευμένη εξυπηρέτηση πελατών μας είναι στη διάθεσή σας όταν χρειαστεί.

ΠΟΥ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ακόμα κι αν ο λόγος για την επίσκεψή σας στην Ελλάδα είναι επαγγελματικός, υπάρχουν μερικές ευκαιρίες που δεν πρέπει να χάσετε και εάν κάνετε κράτηση online εξασφαλίζοντας τις καλύτερες τιμές μας, τα χρήματα που θα εξοικονομήσετε θα μπορούσαν να σημαίνουν επιπλέον εμπειρίες ή αναμνηστικά. Με τις φτηνές αλλά αξιόπιστες επιλογές μας, η National Car Rental μπορεί να κάνει την επίσκεψή σας στην Ελλάδα αξέχαστη.

Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το μισθωμένο αυτοκίνητό σας, θα πρέπει να ακολουθήσετε μια δημοφιλή διαδρομή. Η σύντομη αλλά εκπληκτική διαδρομή της Αθηναικής Ριβιέρας από τη Γλυφάδα στο Σούνιο διαρκεί μόνο μια ώρα, χωρίς στάση, αλλά κατά μήκος της θα βρείτε μια σειρά παραθαλάσσιων πόλεων με ιδιαίτερο χαρακτήρα και φρέσκο νόστιμο τοπικό φαγητό. Για την κατά πολύ μεγαλύτερη διαδρομή της αρχαίας Ελλάδας, υπολογίστε 10 ή περισσότερες ημέρες για να έχετε χρόνο για περιηγήσεις σε κάθε χώρο, από τους Δελφούς και το Νάυπλιο μέχρι την Αθήνα.